Laat je betoveren…

Sprookjes bestaan!

Kom zaterdag 20 mei naar de sprookjesachtige feestmarkt op Vrijeschool de Vuurvogel, en laat je betoveren…

Iedereen is welkom: alle kinderen en ouders, maar ook opa’s en oma’s, buren en alle mensen die nieuwsgierig zijn naar onze school. De deuren zijn geopend van 11u00 tot 15u00.

De toegang is natuurlijk gratis!

Verspreid door de school staan gezellige kraampjes waar mooie, natuurlijke en creatieve spulletjes worden verkocht. Onder meer prachtig houten speelgoed, de mooiste kinderboeken, vrijeschool materialen, mineralen, handgemaakte sieraden, wol en vilt.

Voor de kinderen hebben we een heel leuk programma. Tegen een kleine vergoeding kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen. Schatzoeken, knutselen, spannende spellen en nog veel meer. De kleintjes kunnen een bezoekje brengen aan Kabouterland en met hun poppenkind of lievelingsknuffel naar de poppendokter. En wie durft een pannenkoek te eten bij het huisje van Hans en Grietje? Natuurlijk loopt ook de Grabbeldame weer rond.

Dorst of lekkere trek? Roos van ‘Roos Puur’ runt ons restaurant in de aula. Voor een zacht prijsje kunt u genieten van een drankje en zelfgebakken lekkernijen.

Je bent welkom op zaterdag 20 mei tussen 11:00 en 15:00 uur! Graag tot dan!

Abonneer je op ons Facebookevenement, en blijf op de hoogte


Schansbos 5-6 | 2716 GV Zoetermeer | route


illustratie Linda Klaassen