Draken, ridders en prinsessen op De Vuurvogel!

Kom zaterdag 25 mei naar de feestmarkt op Vrijeschool de Vuurvogel, en waan je in de middeleeuwen…

Iedereen is welkom: alle kinderen en ouders, maar ook opa’s en oma’s, buren en alle mensen die nieuwsgierig zijn naar onze school. De deuren zijn geopend van 11u00 tot 15u00.

De toegang is natuurlijk gratis!

Verspreid door de school staan gezellige kraampjes waar mooie, natuurlijke en creatieve spulletjes worden verkocht. Onder meer prachtig houten speelgoed, de mooiste kinderboeken, vrijeschool materialen, handgemaakte seizoenstafelspulletjes, kinderkleding, wol en vilt.

Voor de kinderen hebben we een heel leuk programma. Tegen een kleine vergoeding kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen. broodje bakken bij het kampvuur, een draak knutselen, spannende spellen en nog veel meer. De kleintjes kunnen een bezoekje brengen aan Kabouterland en met hun poppenkind of lievelingsknuffel naar de poppendokter. En wie durft met ridder Florian op drakenjacht? Natuurlijk loopt ook de Grabbel(jonk)dame weer rond, misschien wel met een ridder erbij dit keer. De grotere kinderen kunnen zelfs meedoen aan een riddertoernooi!

Dorst of lekkere trek? De zesdeklassers runnen ons restaurant in de aula. Voor een zacht prijsje kunt u genieten van een drankje en zelfgebakken lekkernijen.

Je bent welkom op zaterdag 25 mei tussen 11:00 en 15:00 uur, graag tot dan!

Abonneer je op ons Facebookevenement, en blijf op de hoogte


Schansbos 5-6 | 2716 GV Zoetermeer | route


illustratie Philip Hopman