Kennismaken, sfeer proeven, kijken naar de werkjes in de klas, de periodeschriften van de kinderen en meer leren over ons onderwijs met hoofd, hart en handen. We houden een open dag en informatiemiddagen. U bent van harte welkom, we ontvangen u graag. Ook kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen met onze directeur/schoolleider Wim Klapwijk. Neem daarvoor contact op met de directeur. Wilt u uw kind inschrijven? Op de pagina Aanmelden leest u hoe u dat doet.

Open dag

Elk jaar in februari houdt de Vuurvogel een open dag. U bent van harte uitgenodigd om samen met uw kind te komen kijken op onze school. De juffen, meesters, ouders én kinderen staan klaar om u alles te vertellen over wat er in en rond onze school gebeurt. Juffen en meesters geven open lessen en u kunt meedoen met een les euritmie. Tussendoor voeren de kinderen toneelstukjes op en maken ze muziek. Zie de agenda voor de volgende open dag.

Informatiemiddagen

Omdat wij op dit moment een wachtlijst hebben voor nieuwe leerlingen hebben we besloten dit schooljaar geen informatiemiddagen en open dag meer te organiseren.