De Vuurvogel, vrijeschool voor basisonderwijs, vindt u in het hart van de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Een moderne, met natuurlijke materialen vormgegeven vrijeschool met een groen schoolplein waar de kinderen kunnen heerlijk spelen. Ons schoolplein wordt ook gebruikt als lesruimte voor bijvoorbeeld toneel en rekenen. De Vuurvogel biedt kinderen een fijne, veilige leeromgeving, waar ze worden aangesproken op hun persoonlijke mogelijkheden en capaciteiten. Onze school staat open voor alle leerlingen, ongeacht hun culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Kom vooral eens kennismaken. U bent van harte welkom op een van onze speel- en kijkochtenden of informatiemiddagen.

Dagelijkse leiding

Onze directeur Wim Klapwijk heeft de dagelijkse leiding van zowel de Vuurvogel als vrijeschool Ridderspoor in Alphen aan den Rijn. Daarnaast vormt Wim Klapwijk samen met Willem de Koning het bestuur van de Stichting Vrije Scholen Rijnstreek. Daarin zijn de vrijescholen Mareland, de Vuurvogel en Ridderspoor verenigd. Voor een kennismakingsgesprek kunt u Wim Klapwijk bereiken per e-mail.